Stof onderhouden

STOF ONDERHOUDEN

Basis onderhoud voor stoffen
Gebruik de stofzuiger met het meubel-opzetstuk om stoffen meubelen wekelijks te reinigen (maximaal 500 Watt) en zo huisstof, kruimels en andere dagelijkse vervuiling te verwijderen. De stof frist weer helemaal op door met de LCK® reinigingshandschoen lichtjes over de stof te wrijven, gebruik hierbij enkele druppels Puratex® reinigingswater. De stof krijgt zo een beetje vocht toegediend en oppervlakkig vuil wordt verwijderd. De stof straalt weer en blijft veel langer mooi.

Wekelijkse reiniging

  1. Oppervlakte stofvrij houden.
  2. Afnemen met de LCK® reinigingshandschoen (droog of met enkele druppels reinigingswater). 

Halfjaarlijks onderhoud

  1. Oppervlakte stofvrij maken.
  2. Afnemen met de LCK® reinigingshandschoen (licht vochtig). 
  3. Impregneren met de Puratex® impregneer spray.

Bij vlekken

  1. Verwijder grove vervuiling over mogelijk met een lepel of de botte kant van een mes. 
  2. De vlek vervolgens behandelen met de Puratex® strong cleaner. Doe wat van de reiniger op een schone doek en bewerk de vlek. Werk altijd van buiten naar binnen en behandel altijd een groter oppervlakte dan de vlek zelf. 
  3. Na reinigen met Puratex® reinigingswater. Doe een beetje reinigingswater in een bakje en dompel de LCK® reinigingshandschoen/schone doek onder en wring deze uit. Vervolgens de gereinigde stof van naad tot naad goed afnemen. Eventueel een keer herhalen.
  4. De stof impregneren met de Puratex® impregneer. Houdt de pompverstuiver op een afstand van 20-30 centimeter boven de stof en sproei een dun, gelijkmatig laagje over de stof heen. Probeer de pompverstuiver zo verticaal mogelijk te houden. De stof goed laten drogen.

Neem een kijkje op de vlekkenpagina voor meer informatie en handige tips! 

© 2019 - 2024 Piet Boon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel